Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 17.11.2024, 12:52

Верхньопетровецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

Меню сайту
Категорії розділу
Мої статті [61]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Мої статті

Наказ №152

 

 Україна

СТОРОЖИНЕЦЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

Чернівецької області

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, СІМ’Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Верхньопетровецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

 

Н  А  К  А  З

 

30.08.2013                     c.В.Петрівці                            № 152

 

Про організацію харчування у навчальному закладі

 

На виконання законів України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», «Про охорону дитинства», «Про освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.04 № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», постанови Кабінету Міністрів України від 4 червня 2003 року № 850 «Про внесення зміни до п.1 постанови Кабінету Міністрів України від 19 червня 2002 року № 856», районної Програми протидії захворюванню на туберкульоз, з метою забезпечення учнів навчального закладу повноцінним харчуванням

НАКАЗУЮ:

1.   Організувати харчування учнів школи й забезпечити дотримання норм харчування згідно з додатками 4, 6, 7, 8 до постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.04 № 1591 «Про запровадження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах».

2.   Організувати у навчальному закладі безкоштовне харчування учнів 1-4 класів, дітей-сиріт, дітей, які позбавлених батьківського піклування, малозабезпечених.

3.   Заступнику директора з ВР Багнян І. Г. :

 

3.1.  Забезпечити дотримання норм харчування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 року № 1591.

3.2.  Не допускати присутності учнів у виробничих приміщеннях їдальні. Не дозволяти залучати школярів до робіт, пов’язаних із приготуванням і роздачею їжі, прибиранням приміщень.

3.3.  Не залучати до приготування, порціювання й роздачі кулінарних виробів, проведення санітарної обробки й дезинфекції обладнання, посуду й інвентаря персонал, у посадові обов’язки якого не входять указані види діяльності.

3.4.  Забезпечити в їдальні умови для дотримання персоналом правил особистої гігієни.

3.5.  Не допускати порушень вимог нормативно-розпорядчих документів щодо прийому й зберігання продуктів харчування, приготування та реалізації готових страв.

3.6.  Організувати вільний доступ учнів до питної води протягом усього часу їхнього перебування в школі (стаціонарні питні фонтанчики, бутильована вода, якість якої підтверджена документами про її походження, якість і безпеку).

4.     Класним керівникам організувати роботу з виховання культури здорового харчування, етики прийому їжі, профілактики харчових отруєнь та інфекційних захворювань.

5.     Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

 

Директор школи:                                                             Грижинку І. Г.

 

                   

З наказом ознайомлена:                                                 Багнян І. Г.

 

Категорія: Мої статті | Додав: vpetrov (06.11.2013)
Переглядів: 507 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz